Tallers de jocs d'aprenentatge

A  través de jocs estratègics, d’una forma divertida amb els companys, podem millorar els aprenentatges escolars. Treballarem l’atenció, la memòria, la percepció, l’organització espai-temporal, la motricitat manual i el raonament lògic, habilitats bàsiques per un bon aprenentatge.

I al fer-ho amb els companys, a part de passar-ho bé, millorem les habilitats socials i les relacions.

   

Contacte

Núria Alonso / 627 856 639

nuria.alonso@lenllac.cat

 

Taller emocional per adolescents i pre-adolescents

Grups de nois i noies de 9 a 18 anys per crear cohesió, respecte cap a un mateix i cap als altres i millorar la comunicació.

 

Mitjançant les diferents activitats, jocs i dinàmiques que durem a terme, facilitem connectar amb els diferents estats emocionals de l’ésser humà, de manera lúdica i conscient, que ens permet ser més espontanis, naturals i creatius.

 

Alliberem el sentit del ridícul i la vergonya, millorem l’atenció i la concentració, estimulem la inquietud, l’esperit emprenedor, la capacitat crítica i la responsabilitat.

Ens ajuda a desenvolupar una visió més positiva de la vida i del nostre entorn.

 

Possem l´èmfasi i ens mereix una atenció i dedicació especial treballar  el important i delicat tema del assetjament o bullying i ciber-bullying.

 

Us brindem un espai on us pugueu expressar lliurement.

 

L’horari als centres educatius a convenir.

 

Contacte:

Montse Vallejo 636.513.713

montse.vallejo@lenllac.cat

Taller estacional sobre les emocions bàsiques

 Tallers per a adults on es fomenta el treball vivencial i grupal sobre les quatre emocions bàsiques, el format és estacional i de dissabte és a dir, a cada estació es treballa amb una de les emocions bàsiques al llarg d'un dissabte. 

Hivern: TRISTESA

Primavera: RÀBIA 

Estiu: ALEGRIA 

Tardor: POR 

L'abordatge és integrador i té en compte les diferents dimensions de l'emoció: la biològica, la sistèmica familiar, la funcional, la corporal i la social. Al llarg del taller també es fa una pinzellada a nivell organísmic i treballem amb els òrgans associats i l'autocura d'aquests. 

Per a més informació contacta amb: 

Ainhoa Echebarria 660219 218

ainhoa.echebarria@lenllac.cat

María Bermejo Roma 

bermejoroma@gmail.com

© Tots els drets reservats 2013

 Plaça Lesseps 31, entl 2a  

08023 Barcelona

montse.vallejo@lenllac.cat 

Tel: 636 513 713