Psicologia per infants i adolescents

​Des de la Psicologia Gestàltica, a través del joc, moviment, representacions, creativitat, els nens experimenten les seves emocions i vivències i així els és més fàcil identificar les seves necessitats.

S' estableix una relació sincera,sense judicis, pròxima i confiada  on tenen l'oportunitat de resoldre conflictes i dificultats que està vivint. Donant eines i un major autoconeixement perquè desenvolupi la seva personalitat d'una manera sana.

Es fa conscient de les seves emocions, aprén a reconèixe-les i a responsabilitzar-se, a canalitzar-les i a descobrir tot el seu potencial.


Des de la Psicologia Sistèmica, s’enfoca  a la persona englobant-la dins del seu sistema familiar, en el qual hi ha establerts uns ordres i unes dinàmiques. Per això treballem conjuntament amb la família i amb l'escola.

Què treballem?

Inseguretat, baixa autoestima, ansietat, pors, immaduresa, problemes de conducta, manca de concentració, problemes de socialització, dèficits en el desenvolupament, trets depressius, alteracions psicosomàtiques, adopcions, separacions dels pares,....

 

© Tots els drets reservats 2013

 Plaça Lesseps 31, entl 2a  

08023 Barcelona

montse.vallejo@lenllac.cat 

Tel: 636 513 713