top of page

Serveis

IMG_2793.JPG
Psicologia per infants i adolescents

 

Oferir un espai on el nens i joves tinguin l'oportunitat de resoldre conflictes i dificultats que estan vivint.Donant les eines i un major autoconeixament perquè desenvolupi la seva personalitat d'una manera sana.


A través del joc,moviment, la creativitat, establir una relació sincera, pròxima i confiada per tal que els nens aprenguin a reconèixer,responabilitzar-se i canalitzar les seves emocions i a descobrir tot el seu potencial.

Psicologia adults
Psicologia per adults

 

A la vida, sovint ens trobem amb situacions, sentiments i conflictes que no sabem com manejar.  Ansietat, estrès, pors, depressió, baixa autoestima, inseguretat, dificultats de relació i de parella o soledat, són alguns dels motius per iniciar un procés terapèutic convertint aquesta dificultat en una oportunitat per créixer com a persones aprenent de nosaltres mateixos i les nostres capacitats.

El terapeuta Gestàltic és un acompanyant en aquest camí, que més que donar-te solucions, t'ajuda a que tu les trobis i les puguis crear en qualsevol moment que ho necessitis.

Psicopedagogia
Psicopedagogia

 

En psicopedagogia tractem les habilitats bàsiques necessàries perquè es puguin assolir els aprenentatges i així garantir el desenvolupament de l'infant. 

El fet d’estimular l’atenció, la percepció, l’organització espai-temporal , la memòria i el domini de la motricitat manual, possibilita un bon desenvolupament i també constitueix una bona base on s’assenten els aprenentatges escolars i la personalitat del nen/a.

Logopèdia
Logopèdia

 

La logopèdia té com a objectiu principal treballar per atendre, assessorar, avaluar i tractar tot el que té a veure amb el llenguatge i la parla, ja que aquests dos temes tenen a veure amb la comunicació social i l’aprenentatge. Creiem que el llenguatge i la comunicació són activitats vitals pel creixement harmònic de la persona i afavoreix el benestar i les relacions socials en el seu dia a dia. Ens agrada treballar des d’una visió global de la persona, considerant important les seves inquietuds i interessos.

IMG_3372_edited_edited.jpg
Psicomotricitat

 

Gràcies a la  psicomotricitat, hom crea una consciència sobre els moviments que realitza. A la vegada, existeix una estreta relació entre les funcions motrius, del moviment i de l’acció , i el desenvolupament de les funcions psíquiques.

Així doncs, treballem la psicomotricitat com a factor que facilitarà la millora en el desenvolupament maduratiu del nen/a.

FOTO MEDITACIÓ ENLLAÇ.jpg
Teràpies corporals

 

Amb el els grups GIM (Gimnàs per a la Felicitat) potenciem el benestar físic, emocional i mental a travès de la meditació. 

 

bottom of page