Psiquiatria - Homeopatia

L’homeopatia és útil en aquells trastorns psicoemocionals on l’angoixa, l’ansietat, les fòbies, les pors i les obsessions alteren de forma permanent la vida de l’individu.

 

També en els trastorns depressius reactius i adaptatius, en els dols generats per pèrdues afectives i en els trastorns físics i emocionals durant l’embaràs i la menopausa.

 

L’homeopatia és una medicina que ofereix ajuda en problemes lleus del comportament en nens d’edat escolar i en les crisis evolutives dels adolescents que pateixen problemes escolars, déficit d’atenció, inadaptació social, fòbia social, síntomas de depressió, ansietat, problemes psicosomàtics i trastorns de l’alimentació.

 

Els pacients que pateixen un trastorn mental greu: depressió major, trastorn bipolar, esquizofrènia, trastorn esquizoafectiu, trastorn delirant, trastorn de la personalitat etc, és poden beneficiar tambè d’un tractament homeopàtic complementari amb el tractament convencional, amb la intenció d’ajudar a millorar la qualitat de vida i a minimitzar la presa de psicofàrmacs.

 

En conclusió, tot és possible, els tractaments únicament homeopàtics, els tractaments mixtes (complementant homeopatia i psicofarmacologia convencional en trastorns mentals de major gravetat) i tractaments successivament convencionals i homeopàtics, quan el patiment del pacient és massa intens.

 

Medicina natural

La clau de la solució de molts problemes de salut rau en la combinació de les teràpiesSovint tractaments farmacològics o quirúrgics molt agressius no tenen èxit perquè no s’acompanyen de les mesures complementàries adequades.

 

Altres problemes tan sols precisen d’una intervenció amb mètodes naturals per trobar una solució, però cal treballar a diferents nivells per assolir els resultats esperats.

 

Actuar des de l’alimentació i l’exercici físic, amb el suport de l’acupuntura, l’auriculoteràpia i les tècniques manuals és molt eficaç en molts casos: obesitat, dolor crònic, addiccions, problemes digestius i respiratoris, etc..

© Tots els drets reservats 2013

 Plaça Lesseps 31, entl 2a , 08023 Barcelona

montse.vallejo@lenllac.cat / Tel: 636 513 713